Wednesday, April 27, 2011

aku dah dapat!

yey!dah dapat!even bukan dslr..tapi takpe la..asal ada sudah..kan senang ada yang sendiri..no need to share oke..haha..tambahtambah pakai duit sendiri..bangga nim..haha..n first time aku cash out sorangsorang kat atm machine tu..apa?aku jakun?silakan..tak kisah..dah aku baru brani nak buat sensorang..sukaty aku la..hoho

malam ni aku off pergi langkawi..oke..aku rasa tahap excited lam hati aku nim ada la lam 50% je..ntah la..hoho..hari nim sunyi lak fon aku..aku tak paham asal malammalam je fon aku nak buat busy nan text,call..tapi malam ni takpe la..takde la bosan sangat

nak terjun lam air uh boley x?haha
i'll miss my buddies!ciss,,bajet nak stay sana sebulan..haha..tata alls!ngee~

1 comment:

  1. Piqa punn gy langkawi gakk. Selamat bertemu lahh kalian. Hha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...