Friday, June 8, 2012

orang lain balik u aku yang sedih

hari ni memang bosan . aku pun dah start sedih ni . hari ni kan budak unisza nan uitm sibuk register nak masuk sem baru . diorang sedih+excited nak sambung study , aku sedih sebab dah takde kawan nak lepak-lepak lepas ni . dah la cuti aku ada 2 minggu lagi . okay aku dah terbayang dah 'keseronokan' berjimba di rumah semata-mata and jadi housewife tak bertauliah . dah la aku 2 beradik je . adik aku sah-sah la pergi sekolah . and hell yeah , aku keseorangan di rumah =.=

eh tipu , ibu aku ada laa . tapi dia tengah busy siapkan tempahan baju raya . tahun ni ibu aku nak siapkan awal-awal . tak nak jadi macam tahun lepas . bulan puasa busy gila sampai tak tidur malam nak siapkan baju orang . eyy aku pun heran . buat apa la baju raya banyak-banyak . 2 pasang dah la :p

eh dah melalut pasal baju raya lak . erm , even semua dah balik u , tapi yang study kat terengganu ni ada lagi . so diorang cakap kalau free time weekend tu boleh la hang out lagi . plus , ex-roommate aku kat uitm nak datang jumpa aku kalau boleh . harap sangat jadi . sebab kena tengok schedule kawan aku sorang lagi . kalau dia takde training bola boleh la . hmm .

okay la guys , selamat kembali ke universiti , selamat menjadi senior and selamat hari raya ! eh ?

p/s : sumpah aku rindu uitm terengganu :'(

first day sem 2 . miss all the moments in uitm badly T.T

2 comments:

  1. tak best kan? sejak masuk U, semua bz dah kan

    ReplyDelete
  2. tau takpe . cuti lain2 lak tu . alahai :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...