Thursday, June 7, 2012

don't hate smokers

morning . yawning ~ yeah macam biasa lepas subuh aku tidur tapi hari ni baik sikit , bangun awal . bila dah kemas-kemas rumah , dah breakfast tak tahu nak buat apa . so aku nak update ler . hihihi .

time sembang dengan member , bila cakap pasal pakwe ke , lelaki ke wajib ah cakap :

"aku tak nak pakwe aku smoking"

"aku tak suka lelaki smoking . benci"

"aku benci lelaki yang smoking"

and reaction aku ? senyum je . whyyy ? sebab , ayah aku pun smoking jugak =.= so kalau aku cakap aku benci perokok , aku benci ayah aku la . kawan-kawan aku la . yes memang aku benci gila dengan asap rokok . rasa macam cannot breath la kalau ayah aku duk smoking . kalau tak tahan kita duk la jauh sikit . haha .

satu lagi , dulu zaman-zaman couple , semua ex aku tu smoking . kita larang pun dia cakap ok but still smoking bila dia takde dengan kita . so no point nak membebel , ugut-ugut mintak putus bila pakwe kau tak nak stop smoking . hello , ingat senang ke nak hilangkan ketagih merokok tu . memang laa kita tak merokok tapi just fikir laa , kita kalau dah biasa dengan sesuatu tu , mesti susah nak tinggal kan ?

tapi si perokok ni jangan la buat alasan macam tu pulak , usaha la jugak untuk kurangkan ketagihan merokok tu . tahu tak rimas asap rokok tu . erghh >.<

tapi ingat , tak payah la sampai nak benci perokok k ? kita pun bukan perfect kan . chill la . hehe ;)
letak benda alah ni kat rumah aku boleh tak? haha

4 comments:

  1. Replies
    1. fuyoo . bkn sng nk cari laki yg x smoking ni ! :D

      Delete
  2. Yang ni gua betul betul sokong ! haha :D

    ReplyDelete
  3. kau sokong sbb kau tu smoking . haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...