Sunday, June 10, 2012

assignment buat kita sakit hati

aku baru start buat assignment semalam . aku punya la senang hati baru start semalam sebab aku ingat sikit . rasa nak pecah jantung aku tengok rupanya berlambak-lambak yang aku kena siapkan . tu tak masuk yang aku kena study balik , kena hafal , kena faham betul-betul . okay memang best la macam ni .

lagi best bila soalan yang dia bagi tu aku just salin keyword je . bajet boleh faham sendiri la bila buat tu . last-last aku langsung tak tau amende yang aku salin . i mean maksud soalan tu . soalan tu nak apa . haha . terpaksa la gadaikan kredit ciput aku ni call member-member . diorang lagi advance , langsung tak salin soalan . what the ??? haha .

memandangkan aku dah blur tak tahu nak buat apa , konklusinya aku buka lappy , on fb , on twitter , on blog . haha . lepas ni kena solat , makan . pastu baru sambung buat keje kot . tak pun tidur . hehe :p

assignment spoilkan mood saya di samping kegembiraan sebab lain . hehe

4 comments:

  1. biasa la kn khidupan as student..bnyk asignmt kena siapkan
    kena bhagi msa..insyaAllah;)

    ReplyDelete
  2. buat keje tpi still boleh online. nakal la wawa ni. hehehehe....

    ReplyDelete
  3. haha . wajib tu cik tikah . nk upkan mood :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...