Wednesday, November 9, 2011

offline facebook switch off handphones

okay mood aku tak baik sangat hari ni so jangan sapesape nak cari pasal dengan aku okay ? hahaha . nie sume pasal adik aku . suka menganjing aku . elok pulak tadi an masa tu aku baru bangun tidur then dia dah start cari pasal dengan aku . agak la . nak gaduh pun biar la time aku tengah rileks ke . haha . *fyi , almost everyday aku gaduh dengan dia . ala gaduh mainmain je pun . baru bising sikit rumah aku . haha . aku pun hilang sabar la an , aku pergi kat dia aku cubit sampai luka . tak sengaja okay . tapi tak berdarah pun . aku tak la kejam sangat . and sebab kes tu mak aku marahmarah aku . erghhh ! tak suka tau :(


patutnya hari nie aku melepaklepak dengan kawan aku tapi disebabkan dia tak boleh nak pick up aku and aku pun dah hilang mood , so cancel je la . ala masa lain un boleh jumpa kan ? 


and satu lagi aku sakit hati dengan membermember aku . sorry tak boleh mention nama sebab diorang pun baca blog aku . yang penting bukan member yang aku nak lepak samasama tu okay . bukan nak mengungkit la kan tapi kalau korang jadi aku , korang tolong dia bila dia ada problem sampai tak tidur malam . bukan sekali tapi berkalikali but bila time korang ada problem , dia ignore je . mesej tak reply . masa online pun dia buat kita macam tak online . rasa macam babi tak perangai dia tu ? fuck . 


sorry entry kali nie mengandungi katakata yang tidak sesuai disebut tapi memandangkan aku menulis dari hati , that's it . nak baca silakan tak nak baca close je blog aku . 


6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...