Monday, March 12, 2012

jauh di mata dekat di hati

salam korang . now semua mood exam kan ? same goes to me la . tapi sempat lagi bukak blog ni . aku serba salah sebenarnya dengan kawan2 aku al , nana , syima , lieyana . sebab berapa kali dah tertunda ni niat nak jumpa diorang kat u . cuti baru ni tak sempat . busy sangat la kan . umm . now bila diorang tanya aku pasal ni jadi serba salah wei nak bagi alasan .

family and friends . both are important in my life .
 sebenarnya hari tu aku memang nak pergi kat diorang , tapi bila mak aku cakap 'dahla balik sekejap , sibuk nak jumpa kawan2 , tak fikir perasaan mak ayah' so kalau korang kat tempat aku , apa yang korang rasa ? serba salah kan ? macam tu la aku rasa . tapi aku tak cakap kat diorang la . biar aku sorang je tahu .

btw , memang niat aku nak jumpa semua kawan2 kalau boleh , tapi ye la , cuti berapa hari je . nak lepaskan rindu dengan parents pun tak sempat sangat . masa aku nak bertolak ke melaka kelmarin , aku sempat la minta maaf kat parents aku and sumpah sebak gila masa tu . aku lambai sekejap je kat diorang sebab aku tak nak menangis pulak depan parents aku . mak aku pun aku tengok sebak gila masa tu . aku ni jiwa sensitif sikit . susah kan ? huhu .

aku tak kisah la orang nak kata aku anak manja ke apa asalkan aku bahagia dengan life aku . aku rela orang panggil aku anak manja daripada orang gelar aku anak derhaka . ke guane ? ;)

waktu maghrib pun dah masuk , so slow2 lah off lappy . solat then study . daa ~

p/s : aku homesick ah . tension !

5 comments:

  1. cik tikah tgh mood test la wawa :)

    ReplyDelete
  2. parents and family are much more important..:)

    ReplyDelete
  3. cik tikah : sama la kita . hihi . next week dh exam :(

    teenager hoesemaid : true . tapi org ssh nk fhm situation kita :(

    ReplyDelete
  4. Greeting..visiting here again. Smile!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...