Friday, March 9, 2012

ceritera cuti midsem

salam . hari ni kira last day jugak la aku kat rumah . malam esok dah kena balik kolej . sob2 . takleh la nak g konsert big jam . boleh pulak kan buat konsert esok . sah2 aku kena gerak awal g bus stand esok . eyy benci la camnie . hmm . actually aku tak puas lagi la cuti seminggu ni *bagi sebulan pun tak cukup sebenarnya . yelaa , nak jumpa kawan pun tak sempat . rasanya aku keluar dengan kawan2 aku 2 hari je . sekali dengan mira and sufah , kawan aku masa uitm dulu then on the next day aku keluar dengan eyza , kawan sekolah . okay la daripada tak jumpa langsung tu kan ? tapi frust jugak la tak sempat jumpa kawan yang lain especially yang kat u tu . sorry korang :(

masa aku keluar dengan mira and sufah tu , first macam biasa , karok . hehe . then merewang2 sampai tak tahu dah nak pergi mana *ganu kecik sangat la kan . last2 pergi dataran shahbandar . yer , tempat big jam esok -.- boleh pulak kan kitorang berphootshoot kat sana tengah2 orang ramai tu . bajet konon pelancong asing . haha . aku tepek la sikit gambar kitorang :p

aku mampu bawak kete ni je -.-

tgh pns pun boleh . 
hari seterusnya . with eyza . sorry la dengan dia takde lak sesi photoshoot sebab kitorang selalu hang out sama2 . dengan member uitm jarang sikit . that's why la . macam biasa first destination g giant sebab nak karok . yer aku karok lagi . nanti dah balik kolej susah la kan nak berkarok bagai ni :p then lunch kat mekdi .  pastu off ke pantai batu buruk . tenangkan jiwa sikit . hihi . susah nak dapat ohsemm time with awok2 :D

2 minggu lepas cuti ni , aku ada exam and start praktikal kat hospital melaka . sumpah cuak . i hope everything's gonna be okay . yelaa . kerja aku ni melibatkan nyawa orang . bak kata lecturer aku , nurse can save patient's life , but also can be a silent killer . uhuk3 T.T mintak jauhkan la benda tak baik dari aku .

okay about packing , 90% done . gaya macam semangat gila nak balik walhal Allah je tau apa aku rasa sekarang :( dah la tak makan lagi keropok lekor balik kali ni . huwaa ! kat sana bukan tak ada tapi sorry to say la , out ! macam totally tepung . bak kata kawan aku , keropok tu kalau bawak balik ke terengganu , habis la kena gelak . haha .

esok i've no plan yet . kawan aku ajak pergi big jam . tak kuasa pulak aku nak pergi rasanya . aku rimas tempat2 yang ramai orang ni . panas lagi . baik tidur kat rumah . ye dak ?

okay la korang , macam dah banyak je aku membebel kan ? orang dah jarang update macam ni la . lupa diri sikit . bajet macam ramai baca . lalala . good night take care ! doakan aku selamat sampai ke melaka pagi ahad tu :)

p/s : siapa yang ada baca berita kat muka depan harian metro hari ni ? pasal anak tinggal bapak dia kat hotel bajet tu . sedih aku baca . aku harap aku takkan tergolong dalam kalangan anak2 bodoh yang tak reti nak kenang jasa parents yang susah payah besarkan kita dulu . but now ? fikir guna akal , jangan guna bontot . sekian . 

2 comments:

  1. sorry dear :( but whatever it is , org rindu gilaa kat korang sume serius :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...