Saturday, January 28, 2012

lelaki pun pms ke

salam korang . bereh dop malam ni ? faham ke tak ? tu bahasa terengganu la . hehe . kalau aku translate jadi la "korang okay tak malam ni?" haa gitu :p eh wawa ni sibuk je nak tanya pasal orang kan . der , guwa bukan sibuk tau . guwa saje nak buat kajian , adakah malam ni malam moody sedunia ? nak kata ye , terengganu dah menang bola tadi . eh terpromote jap . hak3

okay2 , aku buat entry ni ilham daripada kawan aku sorang tu . ada ke patut dia bangun tidur , then tetyba moody kat aku . eh ? kau mimpi pak guard tahan kau ke apa ? ke kau tido pastu jatuh katil then nampak fon , terus text aku and marah2 aku ? gila ? pernah tak korang faced situation macam aku ni ? macam gampang doe . grr .

tindakan aku lepas tu ? mula2 aku tanya gak kenapa kan . prihatin la konon . tapi nampak makin menjadi2 je , then aku tak reply mesej dia . lantak kau la labu . mwahaha . suka nak rosakkan mood orang . moody sorang2 sudah la . kan ?

p/s : niat suci aku malam ni nak study . tak kisah la subjek apa pun . hope tercapai la . aku nak belajar study dari awal . tak nak dah last minute macam dulu . kui3



lama tak tengok spongebob . hewhew

2 comments:

  1. laki pms bila tension je kot wawa. hehe..

    ReplyDelete
  2. hahaha . pastu nak marah kita kan ? grr

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...