Saturday, January 28, 2012

korang pilih yang mana

hye korang . dah lunch ? aku ni asyik tanya pasal makan je kan ? mesti bosan baca intro aku . hoho . before aku buka buku anatomy nanti , nak jugak update entry baru .

esok ada test topik tulang =='

korang before buka blog sendiri mesti blogwalking kat blog orang lain dulu kan ? biasanya , entry jenis caner yang korang suka baca ? kalau aku boleh je mana2 asalkan tak terlalu heavy and tak bosan . ala korang pun mesti macam tu kan ?

kalau yang aku anti sikit biasa entry yang terlampau jiwang . nak geli+muntah . tu wajib . haha . ala simpan sorang2 sudah la . dah tahu ramai orang follow blog kau tak payah la nak buat blog kau macam diari pulak . tak sesuai la weyh . satu lagi entry berunsurkan politik . seriously aku tak suka politik . politik kotor . wekk . haha . aku sampai sekarang tak tahu parti mana yang betul , yang mana jahat , yang mana suka tabur fitnah . nanti umur 21 aku malas la nak mengundi . boleh ? haha .

tapi depends on korang la nak buat entry caner kan . tu blog korang . abaikan je haters ke , yang tak suka baca blog korang . dah kalau tak suka sangat , unfollow je la kan ? senang je konsep aku . bagi aku , yang suka kutuk2 blog orang ni bodoh . macam dia bagus sangat . lain la bagi komen membina kan ? boleh la jugak terima .

okay la korang . kena off dulu lappy ni . nanti tak study lak aku . tata . have a nice sunday ;)

6 comments:

  1. suka baca entry yg pendek & bermanfaat n lucu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi pendek sgt pun x best gak . hehe

      Delete
  2. suka apa2 bacaan tp jgn yg melampau lucah ke ape kan huuu

    ReplyDelete
  3. hehehe, emmm, kalau lyana, lyana suka yg simple lorh :)
    huhuhu
    n politik?? yup, lyana xmint baca, grrrrr....
    nak sokong mana2 pown, dpends lah,xpyh kecoh2 , kan?:)

    ReplyDelete
  4. tu la psl . sokong snyp2 suda :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...