Monday, January 23, 2012

dah macam diari ni

whoots ! lama kot tak update . busy lah kat kolej . assignment , kelas dari pagi sampai petang . then malam almost every night ada perjumpaan . nak buat revision pun tak sempat . melepak apatah lagi . eh lepak ? celah mana pulak aku nak lepak kan ? hospital ? hahaha .

currently at terengganu or lebih tepat lagi kat rumah la . hihi . jumaat petang habis kelas terus blah ke kl . tidur rumah cousin aku dulu sebab aku naik bas kat putrajaya sentral .tiket habis kat melaka ni . huh . pagi sabtu baru gerak ke  terengganu . and for the first time dr kl ambil masa sampai 10 jam nak sampai . biasa 7 jam je kan ? ni kes jam la . sepanjang highway tu kereta bersusun kot . ye la . macam aku sorang pulak nak balik cuti kan  =='

aku tak kisah sangat la pasal sampai lewat tu . tapi aku memang bengang la kat driver bas tu . transnasional . tak mesra pelanggan langsung . lepas ni aku dah tak nak naik bas tu . 2 kali dah kena layanan kasar . malas aku nak cerita kat sini . sakit hati .

and aku terkilan jugak a sebab plan nak lepak dengan kawan2 terpaksa dicancelkan . ni semua kes masa last day kelas tu my lecturer bagi assignment . kalau tak siap cari pasal je . so aku balik cuti ni kira buat assignment je la . adoi -.-

lagi malang , malam esok aku dah bertolak ke melaka even kelas start hari khamis . kolej aku ni memang pelik sikit . kolej lain boleh masuk before 10pm , kolej aku 7pm dah kena ada kat bilik . tak ke haru tu . menyampah betul la . rugi cuti aku . grr >.<

tadi aku dah siapkan assignment aku . betul ke salah ke belakang kira . hmm esok ada kawan ajak jumpa lagi before dia balik uitm . nak pergi tapi tak tau lagi confirm ke tak . tengok la caner . huhu .

p/s : kadang2 terfikir , kita selalu teringat kawan2 lama , tapi diorang ingat ke kita ? *tacing


 masa duk google2 gambar tadi terjumpa ni . tiba2 teringat 2 3 hari before putus dengan ex aku dulu , aku ada buat status ni kat facebook . macam petanda je kan nak putus ? huhu . rindu la . adoi :/

2 comments:

  1. a'a kan. btul gak kata wawa, kawan2 lama igt x kat kita kan. huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...