Sunday, April 22, 2012

kegersangan , kebuntuan dan sebagainya

camnie la rupa bila aku study last minute =.=
asal nak menaip je mesti takde idea . padahal kalau duk makan , mandi tu boleh list nak buat entry pasal apa . k aku dah malas nak cakap pasal bola kali ni , penat . semalam tidur 4 pagi duk discuss pasal bola . melampau kan . haha .

next week dah nak exam tapi aku ni macam biasa , sempat lagi baca novel , tidur , buang masa bagai macam final tu perkara biasa . korang ada tips tak caner nak sedarkan diri aku ni supaya tergerak hati nak study ? help me please -.-

p/s : harap sangat kolej aku buat study week , tak yah kerja . baru sempat nak cover semua topic .

2 comments:

  1. takpe2, aku faham perasaan itu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jugak yg fhm aku rupanya . kbai . haha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...