Sunday, April 15, 2012

in relationship with

single , in a relationship , in an open relationship , engaged , married , divorced . mana satu pilihan korang ? mana satu yang terpampang di wall korang sekarang ? honestly , aku sekali je buat status relationship ni , lepas tu tak dah . dah nama couple sekali , sekali je la kan . haha .

hewhew :p
tapi ada jugak yang single or couple tapi tak buat pun relationship kat fb . dah nampak kat situ kan kalau single tak semestinya kat fb kena buat single , couple pun macam tu . lagi bagus kan ? macam la wajib buat benda alah tu .

tapi ada 1 golongan yang sangat annoying and aku allergic sangat , seminggu sekali tukar status , married la , relationship la . pulak tu dengan orang lain2 . nak tunjuknya kita tu hot . senang dapat awek /pakwe . puii . guys , bila macam tu , orang tak cakap kau hotstuff tau  , tapi orang cakap kau murahan . betul . tak tipu ni . macam terdesak pun ada .

satu lagi , yang suka update status 'sape nak buat fake relationship dengan saya' + 'nak awek/pakwe sorang , sunyi la hidup single' ~ohmyyy , bongok sial . please jangan jatuhkan maruah anda sampai satu dunia tahu -.- rilek ah kan . aku tak couple rilek je . bukan mati pun .

k la weh , nak sambung tengok cite ni . korang pergi la lunch . jangan diet ! haha . bye ~

4 comments:

  1. Oi Wawa ni dah bukan minah Ganu da ni . Type macam orang KL . Hehehehhee . Sincerely , Yana comel :p

    ReplyDelete
  2. i universal . semua boleh :p eyy nasib baik betul2 comel , kalau tak i tembak u . haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...