Thursday, October 20, 2011

soalan masa iv spa tadi

hye . lama tak update an . ingat tak , duludulu aku selalu buat entry pasal interview spa . today is the day . tadi aku pergi interview kat kolej kejururawatan kuala terengganu . tak ramai un tadi . dalam belasbelas je kot . yang interview candidates tadi dua orang . banyak jugak la yang dia tanya tadi . macam

  • nama TIMBALAN PERDANA MENTERI
  • nama MENTERI BESAR TERENGGANU
  • TUGAS jururawat 
  • TEMPAT jururawat bertugas
  • WAKTU jururawat bekerja
  • GRED  jururawat
  • PERBEZAAN antara STAFF NURSE and  JURURAWAT MASYARAKAT

tu je la kot . aku tak harap sangat dapat sebab aku tau ramai lagi yang lagi power dari aku . sapesape yang nak pergi interview kat manamana je tu , good luck okay :)
  


4 comments:

  1. sebab lagi sanggup study pasal science2 nie drp account tu . hahaha

    ReplyDelete
  2. wah..soalan yg agk mencabar tang menteri2..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...