Monday, May 2, 2011

she's so adorable ;)

lame tak update..busy..dan membusykan diri..motif?nak buang perasaan uh..benci sangat..sebab aku tak patut rasa cam uh lagi..bodoh gile kut..dia da bahagia nan orang lain,,aku still fikir dia..dia dia dia..

tadi,,kakak dia text..syukur sangat.even aku da takde pape nan adik dia,dia still contact n layan aku baik sangat..nak sangat ada kakak cam dia..aku pun rasa sayang sangat dia..dia caring gila kut..baik..untung adikadik dia dapat kakak baik cam uh..

this is HER..santek an? :)
to FATIN NADHIRAH,,miss u a lot oke!tak sabar tunggu along balik,,nak jumpa..dah lama sangat kita tak jumpa an?this time biar wa yang treat along oke..hope along always happy nan hubby uh..study leklok..ada masa kita textingtexting..bonus birthday adik t wa call along :)

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...