Friday, May 6, 2011

dungun?

yang ni ke?
oke..baru suda cek kampus mane aku dapat..oh my,,DUNGUN!tak sempat nak tidur pun lam kete uh..alahai...aku bajet kluar la jugak dari ganu..rupenye sini jugak..haha..mujur ramai kawan aku tercampak kat situ..even cousin aku pun kat situ jugak..so takde la aku rasa jakun sangat bila nak daftar t..hoho..harapharap aku dapat gak spa n kptm uh..whatever it is,,aku kena bersyukur la..at least masuk u jugak..hoho

tapi ada jugak sekor yang menyemak kat situ..asal kau slalu ada kaitan nan aku uh?hari tu aku dapat kolej tu,kau pun nak masuk..sekarang aku prefer uitm,kau nak masuk sini jugak..wehh,,amek jantan tu sudah la..blah la dari hidup aku!benci kau!!!!!

10 comments:

  1. adek!!da heppy2 tamaw mgamok2 taw..tahniah dpt sambung studyy!!!mber akak ramai kat sana..hihi

    ReplyDelete
  2. hehe..tak ngamuk2 da..nga nervous..taley byg cmner kt sana t :p

    ReplyDelete
  3. fuh.ayat last tu power..ngeh2
    lajar elok2 ya...

    ReplyDelete
  4. mekasih akak..wish me all the best oke :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...