Saturday, September 1, 2012

and hello college , hello malacca =='

EVERYTHING LOVE
thanks . i can't lie . yes i'm happy and too bad , i still love you .


hye ;) haih esok dah nak balik kolej . balik melaka . teruskan perjalanan menimba ilmu di perantauan . ceh ayat macam budak form 5 nak spm kan ? haha . in other side , aku dah puas hati 2 minggu cuti duk kat rumah . yelaa , orang lain seminggu je aku bukan main dapat extra cuti kan . hihi . tapi half lagi mesti la sedih kan . nak-nak time tengah packing baju tadi . haha .

aku tak pernah rasa excited nak balik kolej . tak macam masa uitm dulu . kenapa ek ? sebab aku transfer sana rela dalam terpaksa kot . haha . plus lepas naik cuti ni ada exam , then terus praktikal . aiyoo memang kena study gila ah . mati aku kalau ada fail . dah la kantoi pasal pointer sem lepas dengan ayah aku . haha . ada ke patut kolej aku poskan result2 kitorang kat parents . memang tak ah . haha .

okay since now dah nak pukul 1am , aku kena slow-slow dah kot off lappy , g tidur . kang tak terbangun lak aku , tertinggal bas tak balik melaka aku . haha . okay guys , bye ;)

p/s : pasal pics tu , memang takde kaitan dengan entry ni . ada la kenapa aku tepek gambar tu . 1 gambar 1000 makna okay . wkwkwk


4 comments:

  1. oh aida pernah merasa stdy kerana paksa rela nie.. hahaha.. tapi untuk sebulan pertama la. lepas tu terus syok. keh3. Ha jangan tak stdy..stdy :P tula kan kantoi je pointer pi pos kat rumah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. study mcm nk gila dh ni aida . haha

      Delete
  2. haha ramai yg update psl malas nk tinggalkn rumha,
    hehe teruskan pjuangan,gud luck exam :D selamat bergembiradi college.hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...